Παραγωγή

Production

Κατά την διάρκεια της παραγωγής, ο κύλινδρος επιχαλκώνεται με ηλεκτρολυτική διαδικασία και αμέσως μετά μεταφέρεται στις μηχανές λείανσης του χαλκού, όπου δίνονται οι τελικές διαστάσεις σύμφωνα με της οδηγίες του πελάτη και γίνεται το τελικό φινίρισμα της επιφάνειάς του.

Ο κύλινδρος κατόπιν οδηγείται στο επόμενο στάδιο προς χάραξη. Αφού πρώτα έχουν επιλεγεί οι σωστές προδιαγραφές χάραξης, αναλόγως με τις απαιτήσεις της κάθε μακέτας, αλλά και το χρώμα στο οποίο αντιστοιχεί ο κάθε κύλινδρος, χαράζεται στις μηχανές των οίκων Hell, Ohio και Daetwyler που διαθέτουμε.

Μετά το τέλος της χάραξης ο κύλινδρος μεταφέρεται στις μηχανές επιχρωμίωσης και ακολούθως στις μηχανές φινιρίσματος ώστε να δοθεί ο βαθμός τραχύτητας στην επιφάνειά του σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Το τελευταίο στάδιο είναι η εκτύπωση κυλινδρικού δοκιμίου (cylinder proof) ώστε να διαπιστώσουμε την σωστή αποτύπωση του ψηφιακού δοκιμίου, που έχει εγκρίνει ο πελάτης, στο υλικό εύκαμπτης συσκευασίας όπου πρόκειται να τυπωθεί η εργασία.

Μεγάλο πλεονέκτημα για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι η πλήρης ταύτιση που έχουμε πετύχει μεταξύ του προφίλ του ψηφιακού δοκιμίου και του προφίλ χάραξης.

web design: webgalaxy.gr