Επενδύσεις

investments

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη ανοιχτό επενδυτικό πρόγραμμα, εξοπλίζοντας την εταιρεία με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που αφορούν την επιχάλκωση, επιχρωμίωση και την εγχάραξη των κυλίνδρων βαθυτυπίας.

Επίσης η εταιρεία μας προχώρησε και σε μια σειρά από άλλες επενδυτικές κινήσεις για την βελτιστοποίηση του τελικού παραγόμενου προϊόντος, όπως:

  • Κατασκευή νέου χώρου παραγωγής που επιτρέπει την ορθότερη ροή της παραγωγής, ελαχιστοποιεί τους κενούς χρόνους, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια παραγωγική αλυσίδα, σε κάθε στάδιο της οποίας ελέγχεται η υψηλή ποιότητα των παραγόμενων κυλίνδρων.
  • Τοποθέτηση στο χώρο παραγωγής μηχανημάτων ψύξης – θέρμανσης τελευταίας τεχνολογίας για την εξασφάλιση σταθερών συνθηκών περιβάλλοντος και την αποφυγή αστοχιών κατά την παραγωγή. Επίσης, τοποθέτηση αυτόματων θυρών που διασφαλίζουν την εκτέλεση των εργασιών σε κλειστό περιβάλλον, απαλλαγμένο από σκόνη και έντομα.
  • Κατασκευή νέας αποθήκης πολύ μεγάλων διαστάσεων που επέτρεψε τη δημιουργία stock πολύ μεγάλου αριθμού κυλίνδρων για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Προμήθεια και συνεχής αναβάθμιση νέων υπολογιστών και λογισμικού που καθιστούν την PRISMA ικανή να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε απαίτηση των πελατών της.

web design: webgalaxy.gr